onsdag 9 juli 2008

Lååånga födelsedagsintervaller

Tisdagens TSM (1.45 gruppen) bjöd på långintervall, fem tusingar med en minuts vila i mellan. TSM utmanar ständigt. Läser i schemat för veckans träning att tempot ska ligga på 4.50 och tänker att det ska nog gå. Kommer till träningen och ledarna säger att tempo kommer att ligga på 4.45, väl ute och mitt uppe i att springa intervaller så visar det sig att de hamnar på runt 4.30. Då är det bara att tänka: friska ben och glatt humör!

Då jag inte är ägare av en garmin eller någon annan flådig löparattiralj som sitter på min vänstra arm (har en hederliga basic löparklocka på min högra dock) så har jag blivit något av en specialist på att försöka smygläsa av andras för att se tid och distans. Vill man ha lite extra utmaning så försöker man även att läsa av trots att klockan från mitt smygläsarhåll är upp och ner.

Födelsedagsintervallerna fick avslutas tillsammans med A, som var ännu tröttare än mig efter att ha långintervallat i 1:30 gruppen, med ett efterlängtat besök på den fina pizzerian vid Odenplan. Kvällen kan sammanfattas med : mätta, trötta och stela.

1 kommentar:

Cecilia sa...

Självklart val av första bild, klockren! Jag hör av mig senare i kväll!