lördag 17 januari 2009

Bloggprat, pilatesbollar och vegansk finmiddag

Igår kom Cecilia upp till Stockholm och pratade i hop oss om det sista inför bloggen som snart ska flytta till ny plats och få ett nytt utseende. När det var gjort (och med en gigantisk kanelbullen i magen) så åkte vi till Friskis på Fridhemsplan och tog oss en tur i gymet. Åh vad det var kul med sällskap, precis så där som jag önskat. Man pratar en massa och hjälper varandra med olika övningar. Vi började med utfall med pilatesboll och här kommer äntligen en bild på denna övning:



Cecilia provade på denna och det gick galant, men hon fick efter inrådan från sin naprapat ta det lite lungt. Efter det gick vi på bendödaren lårcurl med pilatesboll:

Det blev också en massa andra övningar men jag besparar er de närmre detaljerna kring dem. Sedan hade vi social premiär i bloggsammanhang och gjorde något många andra bloggare verkar göra, nämligen träffar varandra. Så vi hade på premiärbal med Funrun och åt en massa god vegansk mat på Lao Wai (Tack för en trevlig middag, vi hoppas vi klarade vår premiärbal fint och inte pratade för mycket eller hade dåligt bordsskick).
Efter denna finmiddag rullade vi så sakteligen hem.

3 kommentarer:

Anonym sa...

det bästa var att du ihärdigt visade att du ville spela plockepinn hela tiden, men att ingen av oss ville vara med...

Malin sa...

ok.. jag får skärpa mig på det till nästa gång. Men om du vill ha spelsällskap någon gång så vet du ju nu vem du kan vända dig till :)

Cecilia sa...

ja, det var kul att träffa er!