tisdag 16 september 2008

Sista artikeln

Nu har sista artikeln om framgångssagan Mittvaltjejerna kommit. Ni hittar den här eller i det nya numret av Runners World. Ja och sen så hittar man ju alltid oss här förstås.

5 kommentarer:

Anonym sa...

jag har inte riktigt fattat det där med ert 'partnerskap' med Mitt Val... Jag har inte läst alla artiklar, men en del, men ingenstans hittar jag någon koppling till Mitt val (förutom namnet o era röda kläder ;) ). Eller har ni inte haft några krav på er att sända ut reklambudskap om pillren? Hur blev ni mittvaltjejer?

PS: Det blir inget Töreboda för mig. Jag blir för fattig då.

Cecilia sa...

Runners World sökte hösten -08 (via jogg.se, tror jag, minns du Malin?) kvinnor som de ville följa i deras löpträning fram till Tjejmilen -08. MittVal stod bakom det hela. Man skulle skicka in en bild och en kort presentation av sig själv... ja, och så valde de ut Malin och mig. Andra kvinnor som ville komma igång kunde ta del av våra träningsprogram på MittVals hemsida, bli inspirerade, var väl tanken. Mittvaltjejerna har vi nog mest själva kallat oss. Inga krav på att göra reklam för deras piller - däremot har vi fått hur många som helst!
Synd att du inte kan komma till Töreboda. Hjälper det något kan jag plocka upp med bil i Katrineholm, likadant på vägen hem. Det kapar ju iaf resekostnaden en del.

Malin sa...

Ja mittvaltjejerna är nop ett skämtsamt epitet som vi fått under de 10 månader som gått. Men nu är det vårt brand, oavsett vitaminer :)

Cecilia sa...

Hösten -07 var det förstås det hela började. Ett år hit eller dit...

Anonym sa...

ah, tack för info! Jag vill också ha ett lager av piller. Fick en kartong MV vegetarianpiller av en kompis som jobbar på apoteket för att etiketten var felgjord, men nu börjar de ta slut! =) (okej, det blev syftningsfel med etiketten, men jag orkar inte ändra, däremot orkar jag göra en JÄTTElång parentes)

...och tack för bilerbjudade, men det drar iväg ändå - mest pga utgifter kring livet i övrigt (tandläkare, veterinär, och sånt)